Το domain name ή αλλιώς η ηλεκτρονική σας διεύθυνση είναι ένα από τα αρχικά και βασικότερα στάδια της διαδικτυακής σας παρουσίας. Είναι ο σύνδεσμος που θα επισκέπτονται οι χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να εισέλθουν στην ιστοσελίδα σας και θα πρέπει να αντιπροσωπεύει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιχείρησή σας. Η σωστή επιλογή ενός domain name αποτελεί δυσκολότερη υπόθεση από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Αν θέλετε μια επιτυχημένη επιλογή ενός domain πρέπει να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες:

  • Το domain name σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο σε μέγεθος. Αυτό θα επιτρέπει στους επισκέπτες να το θυμούνται ευκολότερα.
  • Πρέπει να περιέχει είτε την επωνυμία της επιχείρησή σας είτε τις βασικότερες λέξεις κλειδιά που θα στοχεύσετε στις μηχανές αναζήτησης.
  • Επιλέξτε μόνο τις καταλήξεις .com και .gr (το ιδανικό θα ήταν και τα δύο) και όχι εναλλακτικές όπως .net, .org., .eu κλπ.
  • Προσέξτε να μην έχει χαρακτηριστεί ως spam ή να έχει αποκλειστεί από την google και το Facebook

Σίγουρα η επιλογή ενός domain που να πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις είναι δύσκολο να βρεθεί ελεύθερο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αγοράσουμε κάποιο domain που πιθανόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση για μεγαλύτερη τιμή, από κάποιον domainer ή aftermarket website, παρά να καταχωρήσουμε ένα κακό domain Μόνο και μόνο επειδή είναι ελεύθερο.

Η ομάδα μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των domain και με αρκετές aftermarket πωλήσεις, είναι σε θέση να αναλάβει όλη την απαραίτητη μελέτη και έρευνα για την καταχώρηση του τέλειου domain για την δική σας επιχείρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε στον σωστό δρόμο.

Επισκευή Υπολογιστών