Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων για όλους του επαγγελματικές και όλα τα Budget.

times-istoselidas-τιμες-κοστος-ιστοσελιδας-realwebs.gr_ Κατασκευή ιστοσελίδων - Κόστος

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Κόστος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τις λοιπές περιοχές της Ελλάδος. Με βασικές μας αρχές τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τις χαμηλές τιμές, αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για την επιχείρησή σας, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Οικονομική Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων για όλους του επαγγελματικές και όλα τα Budget. Αν και η προσθήκη μιας σταθερής τιμής δεν είναι δυνατή στις υπηρεσίες του web design και development, μπορούμε να σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας. Με στατικές ιστοσελίδες να ξεκινούν από 70€, μονοσέλιδες (single-page website) από 150€ και πλήρως δυναμικές ιστοσελίδες από 400€, δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού.

Από τη Εξαρτάται η Τιμή μιας ιστοσελίδας;

Πέραν του βασικού σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας, υπάρχει μια πληθώρα επιπρόσθετων χαρακτηριστικών και λειτουργιών που μπορεί να συμπεριληφθούν και τα οποία ανεβάζουν το αρχικό της κόστος. Η έρευνα για την επιλογή ενός domain name, η φιλοξενία(web hosting) της ιστοσελίδας σας στους ύψιστης ασφαλείας server μας είναι τα πρώτα έξτρα χαρακτηριστικά που δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή κατασκευής ιστοσελίδων. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εξειδίκευση, είναι σε θέση να προσφέρει επιπρόσθετες λειτουργίες στην σελίδα σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες της επιχείρησή σας. Μερικές από τις πρόσθετες επιλογές που προσφέρουμε:

  • Συγγραφή Μοναδικών κειμένων (content writing) για βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
  • Εγκατάσταση προσθέτων (Plugins) για έξτρα λειτουργίες όπως newsletter, φόρμες κρατήσεων και παραγγελιών, πρωτότυπα galleries φωτογραφιών και βίντεο, σχόλια μέσω facebook, χάρτες google κλπ.
  • Διασύνδεση με όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
  • Βελτιστοποίηση ασφάλειας, ταχύτητας και seo.
  • Πρωτότυπος σχεδιασμός ιστοσελίδας βάση των προτιμήσεων σας (custom design).
  • Λειτουργία Ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του.
  • Οτιδήποτε άλλο θέλετε να περιέχει η ιστοσελίδα σας.

κόστος-κατασκευής-ιστοσελίδας-costs-budget-money-realwebs.gr_-1024x747 Κατασκευή ιστοσελίδων - Κόστος

Υπολογισμός Κόστους Κατασκευής Ιστοσελίδων

Αν θέλετε να υπολογίσετε το κόστος της δικής σας ιστοσελίδας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θέλετε να περιέχει, και ένας εκπρόσωπος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με την πιο ανταγωνιστική μας προσφορά.

Πληροφορίες

Η εταιρεία Realwebs ασχολείται με την παροχή διαδικτυακών Υπηρεσιών (Κατασκευή Ιστοσελίδων, SEO, Internet Marketing) τα τελευταία 10+ χρόνια.

Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031